CASSOLETA D’AMANIDA DE PERA, FRUITS SECS I PARMESÀ

amanida amb pera

 

Vegeu quina manera més original de fer una amanida ???  Va dintre d’una cassoleta feta amb massa de crestes fetes al forn. Us explico com es fa.

Què hi posem ?

5 fulles de cresta (jo La Cocinera)

Fulls diversos verds

Bastonets de pera

Barreja de fruits secs

Formatge parmesà ratllat

Oli d’oliva

Sal i crema de vinagre

Com ho fem ?

Encendrem el forn a 180º.

Agafarem un bol de servei individual que pugui anar al forn i l’untarem amb mantega per tota la part externa. Anirem posant  pel damunt les crestes, solapant una amb l’altra, cobrint així tot el bol i mirant de que quedi en forma de cistelleta.  Farem els que siguin necessaris depenent dels comensals.

El ficarem al forn i deixarem uns 8/10 minuts fins comprovar que ja sigui torradet.

Traurem del forn i reservarem fins que refredi.  A continuació, un cop fred el desemmotllarem, amb molt de compte perquè no es trenqui.

L’anirem omplint amb els fulls d’enciam, els fruits secs i els bastonets de pera. Amanirem amb l’oli, la sal i el vinagre i finalitzarem ratllant per sobre una mica de formatge parmesà.

 

ESPERO QUE US AGRADI !!!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »