SOPA FREDA DE MELÓ AL CAVA
Fresqueta per la calor, aquesta sopa conté un grapat de minerals i vitamines que ajuden al nostre cos en moltes de les seves funcions. A més conté un 80% d’aigua i poc sucre, el que fa que aquesta fruita tingui poques calories. Vaja, ideal per aquest estiu.
Què hi posem ?
1 meló madur
100 ml. de crema de llet
1 copa de cava
Un polsim de sal
Un polsim de pebre
6 llesques de pernil salat
Oli d’oliva
Com ho fem ?
Partirem el meló per la meitat, traurem les llavors i posarem tota la seva carn en un bol o al got de la batedora o estri similar, junt amb la crema de llet, el cava, la sal i el pebre. Triturarem ben finet i ho posarem a la nevera.
Amb el pernil farem el següent:
Agafarem un paper vegetal, estendrem el pernil, el taparem amb un altre paper vegetal i el posarem al microones un parell de minuts a potència màxima. Deixarem refredar i l’esmicolarem petit.
Per muntar el plat hi posarem la sopa de meló i per sobre un raig d’oli d’oliva i uns encenallets de pernil cruixent. Un plat DEU !!!
ESPERO QUE US AGRADI !!!